top of page

RÓLUNK

A Truviva története.png
A TRUVIVA SZTORI


Történetünk úgy kezdődött, hogy hivatásunk, családtagjaink és barátaink révén találkoztunk a TE történeteddel.
​​
Átéreztük, milyen elkeserítő lehet hosszú hónapokat, sőt éveket várni a babára, kitartóan próbálkozni, majd szembesülni a meddőség diagnózisával. Sejtettük, hogy tele vagy bizonytalansággal, kétellyel, megválaszolatlan kérdésekkel, netán önváddal, szégyenérzettel.

Tudtuk, nem maradhatsz egyedül: beszélnünk kell a meddőségről. Így született meg a meddőségkezelő iránytű ötlete, mellyel 2019-ben fődíjat nyertünk a Hiventures vállalkozó nőknek kiírt StartupHer versenyén. Örömünkre szakmai partnerként mellénk állt a meddőségi kezelések terén nagy tapasztalattal bíró Tritonlife csoport is.

Online Consultation

MOTIVÁCIÓNK

" A Truviva többet ad mint amit valaha szavakba önthetnék, nemcsak egy projekt számomra, ezáltal váltam vállalkozóvá, mélyen hiszek a cég küldetésében és megtaláltam a hivatástudatom és küldetésem. A meddőség több szempontból is megérint és felelősségemnek érzem, hogy kimozdítsuk a tabu árnyékából, edukáljunk róla, hogy nyíltan beszélhessünk a vele járó problémákról nemcsak társadalmi, de szakmai körökben is, ezáltal jobb, átfogóbb megoldásokat alkossunk. "

Shokoya Fatimah - ügyvezető

Truviva-137.jpg
bottom of page