White and Brown Modern Peanut Butter Did You Know Instagram Post (2).png

A TRUVIVA SZTORI

Történetünk úgy kezdődött, hogy hivatásunk, családtagjaink és barátaink révén találkoztunk a TE történeteddel.

Átéreztük, milyen elkeserítő lehet hosszú hónapokat, sőt éveket várni a babára, kitartóan próbálkozni, majd szembesülni a meddőség diagnózisával. Sejtettük, hogy tele vagy bizonytalansággal, kétellyel, megválaszolatlan kérdésekkel, netán önváddal, szégyenérzettel.

Tudtuk, nem maradhatsz egyedül: beszélnünk kell a meddőségről. Így született meg a meddőségkezelő iránytű ötlete, mellyel 2019-ben fődíjat nyertünk a Hiventures vállalkozó nőknek kiírt StartupHer versenyén. Örömünkre szakmai partnerként mellénk állt a meddőségi kezelések terén nagy tapasztalattal bíró Róbert Magánkórház is.

Ismerd meg a csapatot

Shokoya Fatimah

Alapító, Ügyvezető

" A Truviva többet ad mint amit valaha szavakba önthetnék, nemcsak egy projekt számomra, ezáltal váltam vállalkozóvá, mélyen hiszek a cég küldetésében és megtaláltam a hivatástudatom és küldetésem. A meddőség több szempontból is megérint és felelősségemnek érzem, hogy kimozdítsuk a tabu árnyékából, edukáljunk róla, hogy nyíltan beszélhessünk a vele járó problémákról nemcsak társadalmi, de szakmai körökben is, ezáltal jobb, átfogóbb megoldásokat alkossunk. "

DSC04766-Edit - Copy.jpg

dr. Szesztai Anita

Alapító, CPO, gyógyszerész

Cséri Zoltán

Mentor

" A Truviva az elmúlt évek alatt a fejlődése során folyamatosan változott, nőtt, azonban a csapat értékei változatlanok maradtak, ez nagyon szimpatikus, hogy az eltelt időszak során is ragaszkodnak azokhoz az alapelvekhez, amiket megfogalmaztak a kezdetekkor. "

DSC05100-Edit.jpg

Djogni Joel Ségnon

Projektmenedzser

" Számomra a Truviva új világot, nézőpontot nyitott meg. Egyrészt lehetőségem van az üzleti, a startup ökoszisztémában jobban elmélyedni, szakmai tapasztalatot gyűjtenem. Másrészt pedig a vállalat értékorientációja, küldetése miatt különböző életutakat ismerhetek meg, olyan történeteket, amelyekhez közvetve-közvetlenül hozzájárulhatok, hogy sikertörténetekké váljanak. "

DSC05163-Edit - Copy.jpg
DSC05061-Edit - Copy.jpg

Sallai Beatrix

Adminisztrátor

" Örömmel tölt el, hogy a Truviva csapatát erőssítem, velük én is támogathatom a meddő párok küzdelmét. Azt gondolom, olyan értéket teremtünk és képviselünk, ami sokak számára nyújthat segítséget. Bízom benne, hamarosan egyre több boldog és elégedett ügyfelünk lehet. "

DSC04668-Edit - Copy.jpg

Dr. Karczub-Varga Luca

Általános orvos

" Úgy gondolom, hogy a Truviva fő értékajánlata egy biztonságos, tabumentes közösség létrehozása, illetve emellett a tudományosan legfrissebb információk átadása és a pszichológiai és életmódi tanácsok biztosítása a fogantatási nehezítettséggel küzdő párok számára. "

Miklovicz Anita

Pszichológus

" Számomra a Truviva egy olyan vállalkozás, amelybe minden szakember a szívét-lelkét beleadja, igyekszik valódi értéket, kapaszkodót biztosítani az érintetteknek, és ez az attitűd különösen fontos egy olyan időszakban, amikor a pár jelentősen megéli a kiszolgáltatottság élményét. A Truviva igyekszik visszaadni azt a kontrollt, ami lendületet ad a folyamathoz, segíti a kitartást, és csökkenti a bizonytalanság érzetet. "

DSC04617-Edit - Copy.jpg

dr. Nagy Melinda

Gyógyszerész

" Számomra fontos, hogy minél több emberhez eljusson az információ a zöldség, gyümölcs fogyasztás fontosságáról, tisztában legyenek az organikus-bio gyümölcsök választásának előnyeiről és az alapanyag kiválasztásában bevett elvekről. Az elején ezek a feladatok időigényesek, de idővel egyre gördülékenyebben megy a hétköznapi rutin részévé válva. "

DSC05286-Edit - Copy - Copy.jpg
KÜLDETÉSÜNK

A meddőség (egyik) abszurditása az, hogy mire magadtól, minden külső segítség nélkül képbe kerülsz a testi, lelki, szellemi egyensúlyhoz szükséges tudnivalókkal, az sajnos azt jelentheti, hogy elröppent az idő, és te még mindig gyermekre vágyakozva lombikozol.

 

Mi abban segítünk, hogy minél kevesebb legyen a felesleges kanyar és kitérő – hogy szinte gyorsítósávon haladj álmod, a szülőség felé.

Jobban értheted a testedben, lelkedben zajló folyamatokat, hormonrendszered működését, a párkapcsolati hatásokat, a lombik vagy más beavatkozás lépcsőfokait, várható történéseit.

 

Ha megtalálod az egyensúlyt és megérted, mi történik, hatékonyan tudsz együttműködni kezelőorvosoddal, pároddal, célirányos kérdéseket tehetsz fel, eredményesen kezelheted kavargó érzéseidet. Ez a tudatosság pedig megnöveli a siker esélyét.

Az utazás elindult és Te az elsők között lehetsz, akiknek ott a kezében az iránytű, ami közelebb visz az anyaság csodájához.