DSC04496_edited.jpg

A Truviva Sztori

 

Történetünk úgy kezdődött, hogy hivatásunk (orvos, gyógyszerész, táplálkozási szakember), családtagjaink és barátaink révén találkoztunk a TE történeteddel.

Átéreztük, milyen elkeserítő lehet hosszú hónapokat, sőt éveket várni a babára, kitartóan próbálkozni, majd szembesülni a meddőség diagnózisával. Sejtettük, hogy tele vagy bizonytalansággal, kétellyel, megválaszolatlan kérdésekkel, netán önváddal, szégyenérzettel.

Tudtuk, nem maradhatsz egyedül: beszélnünk kell a meddőségről. Így született meg a meddőségkezelő iránytű ötlete, mellyel 2019-ben fődíjat nyertünk a Hiventures vállalkozó nőknek kiírt StartupHer versenyén. Örömünkre szakmai partnerként mellénk állt a meddőségi kezelések terén nagy tapasztalattal bíró Róbert Magánkórház is.

A Truviva program három alappillérre épül:

  1. haladó tudásanyagot kapsz, hogy értsd tested jelzéseit (egyes cikkekbe, videókba már most is bepillanthatsz blogunkban, a többi haladó tartalmat applikációnkban érheted el.

  1. segítünk a fogantatáshoz ideális lelki háttér megteremtésében és a stresszkezelésben – saját fejlesztésű audio hanganyagunk egy új, mindfulness alapú technikát tartalmaz.

  1. és társaid leszünk az optimális hormonális egyensúly elérésében (ennek eszköze egy saját fejlesztésű étrend-kiegészítő, mellyel a későbbiekben szintén az elsők között találkozhatsz).

Ismerd meg a csapatot

DSC05222-Edit - Copy - Copy.jpg

Shokoya Fatimah

Alapító, ügyvezető

DSC04766-Edit - Copy.jpg

Dr. Szesztai Anita

Alapító, CPO, gyógyszerész

DSC04617-Edit - Copy.jpg

Miklovicz Anita

Pszichológus, coach

DSC04668-Edit - Copy.jpg

Dr. Karczub-Varga Luca

Általános orvos

DSC05061-Edit - Copy.jpg

Sallai Beatrix

Adminisztrátor

DSC05286-Edit - Copy - Copy.jpg

Dr. Nagy Melinda

Gyógyszerész

DSC05100-Edit.jpg

Cséri Zoltán

Mentor

DSC05163-Edit - Copy.jpg

Djogni Joel

Projektmanager

imageedit_2_2787317554 (1).png

Petrik Gábor

Rezidens orvos

KÜLDETÉSÜNK

A meddőség (egyik) abszurditása az, hogy mire magadtól, minden külső segítség nélkül képbe kerülsz a testi, lelki, szellemi egyensúlyhoz szükséges tudnivalókkal, az sajnos azt jelentheti, hogy elröppent az idő, és te még mindig gyermekre vágyakozva lombikozol.

 

Mi abban segítünk, hogy minél kevesebb legyen a felesleges kanyar és kitérő – hogy szinte gyorsítósávon haladj álmod, a szülőség felé.

Jobban értheted a testedben, lelkedben zajló folyamatokat, hormonrendszered működését, a párkapcsolati hatásokat, a lombik vagy más beavatkozás lépcsőfokait, várható történéseit.

 

Ha megtalálod az egyensúlyt és megérted, mi történik, hatékonyan tudsz együttműködni kezelőorvosoddal, pároddal, célirányos kérdéseket tehetsz fel, eredményesen kezelheted kavargó érzéseidet. Ez a tudatosság pedig megnöveli a siker esélyét.

Az utazás elindult és Te az elsők között lehetsz, akiknek ott a kezében az iránytű, ami közelebb visz az anyaság csodájához.