cFM2A2238_edited.jpg

Szabó Edina

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do, and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Az én történetem

Egy év után döntöttük el a párommal, hogy jöhet a baba. Régebb óta ismertük egymást, mindketten fiatalon szerettünk volna szülővé válni. Még ebben az évben megkérte a kezem, majd egy év múlva össze is házasodtunk. Az esküvő után pár hónappal jött az első pozitív terhességi teszt. Sajnos hamar vége lett az örömünknek, a baba a 11. héten elhalt, művi befejezésre volt szükség. Ezután vártunk még körülbelül fél évet, de nem estem teherbe, ekkorra összesen már kb. két éve, így megkezdődtek a kivizsgálások.

 

A vizsgálatok során a nőgyógyászom mindent rendben talált. Gyógyszeres kezelés, inszeminációk sora, de nem hozott eredményt. Ekkor irányított az orvosom egy meddőségi intézménybe minket. Sokkolt. Én 26 a férjem 33 éves volt akkor. Újabb vizsgálatok, orvosok, kezelések. Négy sikertelen beültetés után intézményt váltottunk.Az 5. beültetésből pedig megfontak az ikreink. Szerettünk volna örülni, de nem mertünk. Aztán teltek a hetek, hónapok túl a 20. hetes genetikai vizsgálaton már kezdtük elhinni, hogy minden rendben lesz. Aztán a 23. héten egy hajnalban váratlanul megindult a szülés. Rohantunk a kórházba, de sajnos már nem lehetett semmit tenni. Elvesztettük a babáinkat. Akkor azt gondoltuk, hogy itt a vége és nem lesz több próbálkozás. Hosszú és nehéz út, de hálás vagyok minden percéért, mert nagyon sokat tanultam belőle emberekről, kapcsolatokról és ami talán a legfontosabb, magamról.

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

123-456-7890