top of page

A TRUVIVA ÉLMÉNY

Meddőség. Kényes téma. Egy érzelmi hullámvasút. Nehéz megélni, nemhogy beszélni róla.

Minden pár története más

A Truviva minden munkatársa azért dolgozik, hogy a probléma első felmerülése pillanatától, az első kivizsgálásoktól a meddőségi kezeléseken át akár a várva várt gyermek születéséig tudunk kísérni benneteket.

Az orvosi útvonal mentén haladunk, de minden fázisban megvizsgáljuk, mik azok az információk, gyakorlatok amik segíthetnek számotokra.

EGY HELY AHOL MEGPIHENHETSZ

Az online konzultációk alatt a Truviva konzulensed csak rád és párodra fókuszál és együtt tudjátok kitűzni a számotokra legideálisabb célokat a termékenység fokozás érdekében.

 

Minden információt bizalmasan és megértéssel kezelünk, hogy a legjobb megoldásokat találjuk meg számotokra.

Couple in Love

MINDEN PÁR TÖRTÉNETE MÁS

A meddőség rendkívül szerte ágazó, szinte nincs két ugyanolyan küzdelem, fizikai, élettani, érzelmi faktorok is szerepet játszhatnak a nő és a férfi oldalon egyaránt.

Éppen ezért kiemelkedően fontos, hogy a kihívásokkal is együtt tudjatok megbírkózni és erősíteni tudjátok egymást. 

ME-TIME

Odafigyelünk egyéni igényeidre, aggályaidat, félelmeidet át tudod velünk beszélni. 

Segítünk a stresszkezelésben, a személyes fejlődésben, a problémás pontok áthidalásában. Így a családalapítás időszaka sem érződik versenyfutásnak az idővel, hanem a folyamatos önmegvalósítás időszakává válik, aminek természetes része a várandósság és a szülővé válás.

Face care
Fresh Produce

SZAKÉRTŐK BEVONÁSÁVAL

Szemléletünk, hogy nem a meddőséget, mint betegséget helyezzük a középpontba, hanem az embert, akinek nemcsak fizikális szükségletei vannak, hanem lelki, érzelmi és szociális igényei is egyaránt.

A felkészülési időszakban, ami akár hónapokig elhúzódhat, ezeket az aspektusokat sem érdemes elhanyagolni.

Éppen ezért több társszakma meddőségre specializálódott szakemberét vontuk be, hogy számotokra a legmagasabb minőségű tanácsadást tudják megadni.

bottom of page