top of page

Férfi Brunch Témák 

Mely témákra számíthatsz biztosan, ha Brunch tag leszel? Mely problémákra kínál informatív és támogató közösséget az előfizetés?

2023-ban biztosan hallani fogsz a heti témák keretein belül:

A szexuális szorongás és a teljesítménytől való szorongás kezelése

Különböző tényezőkből eredhet, például múltbeli traumákból, önértékelési problémákból vagy társadalmi elvárásokból. Fontos azonban megérteni, hogy elérhető a segítség.

Korai magömlés

A korai magömlés gyakori szexuális probléma, amely sok férfit érint, amely szorongást okoz és befolyásolja szexuális kapcsolatot. Ez akkor fordul elő, amikor a férfi a behatolás előtt vagy röviddel utána ejakulál, ami megnehezíti a szexuális aktivitás fenntartását.

Anyagi elvárások és annak lelki terhei a férfivel szemben egy kapcsolatban

A pénzügyi elvárások teljesítésére és teljesítésére irányuló nyomás stresszhez, szorongáshoz és az elégtelenség érzéséhez vezethet. A párkapcsolatban élő férfiakra nehezedő pszichológiai teher enyhítése érdekében elengedhetetlen a nyílt kommunikáció és a reális pénzügyi célok meghatározása.

Hogyan tartsuk életben a romantikát egy hosszú távú kapcsolatban

A romantika életben tartása egy hosszú távú kapcsolatban erőfeszítést és odafigyelést igényel. Ez magában foglalja a partnerek közötti érzelmi és fizikai kapcsolat ápolását, amik gyakorlásával az elégedettség és kötődés érzése fenntartható.

A gyermekek hosszú távú kapcsolatra gyakorolt hatásainak kezelése

A gyermekvállalás hatalmas örömet és beteljesülést hozhat egy kapcsolatba. Ugyanakkor új kihívásokat és stresszhatásokat is hozhat, amelyek megterhelhetik a kapcsolatot, amire jó tudatosan felkészülni.

Stratégiák az önbizalom építésére a kapcsolatokban

Az önbizalom minden egészséges kapcsolat alapvető összetevője. Az alacsony önbizalom kommunikációs zavarokhoz, félreértésekhez és nehezteléshez vezethet.

Merevedési zavarok

Más néven impotencia, szintén gyakori szexuális probléma a férfiak körében. A merevedési zavarokat különböző tényezők okozhatják, beleértve a testi betegségeket, pszichológiai problémákat vagy életmódbeli tényezőket. 

Hogyan kezeljük a konfliktusokat és nézeteltéréseket egy hosszú távú kapcsolatban

A konfliktusok és nézeteltérések minden kapcsolat természetes részét képezik. Ezek konstruktív kezelése azonban erősítheti a partnerek közötti köteléket. A konfliktusok hatékony megoldása magában foglalja az aktív meghallgatást, az érzelmek világos kifejezését, a közös pontok megtalálását és a mindkét fél számára előnyös megoldás keresését.

Szeretői aspektusok, szexualitás

Magában foglalja egymás szexuális szükségleteinek és vágyainak megértését, a nyílt kommunikációt, a meghitt kapcsolat új módjainak felfedezését és az érzelmi közelség érzésének fenntartását.

Patchwork family

A patchwork család olyan vegyes családszerkezet, amely két család egyesüléséből keletkezik különválás vagy válás után. A gyermekek és a szülők számára egyaránt kihívást jelenthet az új családi dinamikához való alkalmazkodás. 

Kivel fogsz együtt dolgozni?

332522650_600636055268069_2571391365873005497_n.png

Csukárdi Tamás

"Szex-life mentorként napi szinten segítek férfiaknak abban, hogy azonosítani tudják férfi mivoltukkal kapcsolatos kihívásaikat és azokra hatásos, látványos módon tudjanak megoldást találni, akár fizikális, akár mentális nehézségről legyen szó."
bottom of page