DSC05286-Edit - Copy - Copy.jpg

Dr. Nagy Melinda

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do, and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Az én történetem

Dr. Nagy Melinda vagyok gyógyszerész és orvostanhallgató. Nagyon izgatott vagyok, hogy következő éveimet az orvostudomány különböző területeinek felfedezésével tölthetem, és kitalálhatom, mi tölt el a legnagyobb rajongással.

Szenvedélyem gyerekkorom óta az egészségmegőrzés és az emberi test.  A truviva életébe 2021 tavaszán léptem be. Örömmel fogadtam el a feladatot, melynek fő vonala a smoothie receptek válogatása és elkészítése volt. Próbáltunk a receptgyűjteményünkben több kategóriát érinteni segítve ezzel a smoothie készítés folyamatát otthonukban. Kiemelkedően fontos feladatnak véltük a leggyakrabban használt smoothie összetevők elemzését is, felhívva ezzel a figyelmet a leggyakrabban előforduló tartósítók, adalékanyagok elkerülésére. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy rohanó,siető világban nem mindig jut idő arra, hogy a termék hátoldalán lévő összetevő listát elemezzük bevásárlás közben, azonban ha egyszer rászánjuk az időt a megfelelő alapanyag kiválasztására, következő alkalommal már egyszerű dolgunk lesz és csak levesszük a polcról a bizalmunkat elnyert terméket. Inkább minőség, mint mennyiség. A jó öreg mondás pedig igazán tartogat igazságot, „Az vagy, amit megeszel.” Testünk lelkünk egészségére egyenlő nagyságú figyelmet kell szentelnünk. Ezekkel a receptekkel segítséget szeretnénk nyújtani abban, hogy egy lépéssel közelebb kerüljünk az egészség választásához, akkor is, ha csak heti egy receptet készítünk el.

 

Számomra a siker, ha minél több emberhez eljut az információ a zöldség, gyümölcs fogyasztás fontosságáról, tisztában legyenek az organikus-bio gyümölcsök választásának előnyeiről és az alapanyag kiválasztásában bevett elvekről. Az elején ezek a feladatok időigényesek, de idővel egyre gördülékenyebben megy a hétköznapi rutin részévé válva.

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

123-456-7890