top of page
White Structure

Női Brunch Témák 

Mely témákra számíthatsz biztosan, ha Brunch tag leszel? Mely problémákra kínál informatív és támogató közösséget az előfizetés?

2023-ban biztosan hallani fogsz a heti témák keretein belül:

Kommunikáció

a unod már a "Mikor jön már a baba?" típusú kérdéseket és nincs még rá csukóból jövő válaszod, akkor együtt megtaláljuk a sajátodat. Vagy inspirálódhatsz a többiektől és új mondatokat gyűjthetesz be. A folyamatos forrásbővítés a kommunikáció terén (is) kincset ér: Hogyan beszélsz a családoddal és a környezeteddel a nehézségeidről, kihívásaidról? 

Erőforrások

Azok a dolgok, személyek, cselekvések, amik vagy akik erőt adnak a nehezebb napokon, amik segítenek feltöltődni. Titkos erőtartalékok és pót-vésztartalékok.

Kapcsolatok

Emberek, akik körülvesznek és akik támogatnak téged. Vagy éppenséggel akikkel szeretnél nagyobb távolságot tartani. Kapcsolataink, akik tükröt tartanak nekünk, akik benyomják a gombjainkat és akik által gyógyulhatunk.

Veszteségek

A veszteségeinkkel foglalkozni nem egy szexi téma, pedig nem tudjuk elkerülni őket, különösen a nehezített termékenység útján: negatív tesztek, elvesztett petevezetők, meg nem született babák és megszakadó barátságok. Ahány ember, annyi történet, a veszteség élménye mégis közös.

Hétköznapi rituálék

Milyen stresszekezelő módszereket ismersz és neked mi válik be a legjobban? Hogyan lehet ezeket beépíteni a mindennapokba?

Intimitás

Egy hosszútávú kapcsolatban az intimitás fenntartása gyakran nem olyan egyértelmű, mint egy kapcsolat elején. Ha pedig telnek a hónapok és nem jön a gyermekáldás, az a kapcsolatunkra is hatással lehet. Mit tehetünk a kapcsolatunkért és hogyan maradjunk meg férfi-nő párként, nem csak (leendő) apa-anya párként?

Szükségletek

A Mashlow-piramisról talán már mindannyian hallottunk, de hogy is van ez a saját életünket szemlélve? Hiány, növekedés és szükségletkielégítés az itt és mostban.

Szerepeink

Ha eddig nem tetted, talán itt az ideje, hogy átgondold, hányféle szerepben állsz helyt nap mint nap. A mindennapos mókuskerék és a babára várás újabb és újabb lépései gyakran meghatározzák, melyik szerepeinkbe van időnk és erőnk beleállni. Vajon ki lettél a szerepeid által? És ki lennél nélkülük?

Türelem és várakozás

Babára várni. És mindenre, ami ezzel jár: első konzultációra, vizsgálatra, menstruációra, mert bár azt valójában egy porcikád sem várja, de ez kell a következő laborhoz vagy műtéthez. Aztán várni az eredményre. Vagy a tesztre. De hogyan tudunk jól várni, órákat, napokat, heteket, hónapokat?

Nőnek lenni

Mitől Nő a Nő? Szerepminták, női minőségek, a női lét szépségei és nehézségei a mindennapokban

Kivel fogsz együtt dolgozni?

White Structure
1616358186865 (2).jpg

Fülöp-Szabó Ági

"Integrál tanácsadóként hiszek a test-lélek-szellem egységében és abban, hogy kapcsolataink által tudunk fejlődni, gyógyulni. A célom az, minél több nő visszataláljon saját belső erőforrásaihoz, ahonnan erőt meríthet és megtalálja azt a kapcsolati védőhálót, ami megtartja azokban az időkben, amikor a saját erőforrásai már kevésnek bizonyulnak."
bottom of page