top of page

Páros tisztázó konzultáció

Nem látjátok át, hogy hol jártok az asszisztált reprodukció folyamatában? Egyik rendelőből a másikba mentek, különböző, néha érthetetlen információk birtokában? Jó lenne átlátni, hogy hogy álltok most a kivizsgálásokban, milyen lépések vannak még?

 

A 90 perces Páros tisztázó konzultációt éppen erre találtuk ki, hiszen napi szinten szembesülünk azzal, hogy mennyire el lehet veszni az egészségügy sűrűjében és néha a szakemberek sincsenek ugyanazon a véleményen. 

 

Konzulensünk végig beszéli veled és a pároddal az eddig történteket, az egészségügyi vonatkozásokat A-Z-ig, de a lelki aspektusok sem maradnak el. 

 

A konzultáció első felében a Te és párod eddigi hátterét, egészségügyi tapasztalatait vesszük végig, ezzel látjuk majd, hogy van-e olyan vizsgálat ami esetleg kimaradt és érdemes lehet megnézni, milyen életmód faktorok lehetnek relevánsak.

 

Erről a konzultáció után kaptok egy összegzett dokumentációt is, hogy átlátható legyen, utólag is fel tudjátok használni. A konzultáció második felében irányított kérdésekkel felmérjük, hogy mik a legnagyobb igényeitek, fizikálisan, mentálisan, pszichésen és zárásként a kapott kép alapján javaslatokat adunk, hogy mely irányban lehet érdemes további lépéseket tenni. 

Időpont foglalás

Jelentkezz be hozzánk Páros tisztázó konzultációra!

A jelentkezés menete

Az első pillanattól barátságos, támogató közegben folyik a közös munka

1.

Időpontfoglalás

A honlapon foglaló rendszerünk segítségével kiválaszthatod a számotokra ideális idősávot

2.

Fizetés

Az időpont kiválasztása és néhány kapcsolattartási információk megadása után tudsz kényelmesen bankkártyával fizetni.

3.

Telefonos egyeztetés

A 90 perces konzultáció előtt néhány nappal konzulensed telefonon veszi fel veled a kapcsolatot, hogy megismerkedjetek illetve elmond néhány fontos információt.

4.

A konzultáció

A 90 perc alatt nemcsak azt vesszük végig, hogy eddig mik történtek veletek medikális aspektusból, de azt is, lelkileg milyen állapotban vagytok illetve a hallottak alapján milyen további lépések lesznek hasznosak a számotokra.

5.

Utánkövetés

Ha a Páros Tisztázó konzultáció mellé Utánkövető konzultációt is választottál, akkor a megbeszélt időpontban (konzultációt követően

 kb. 1 hónappal)

további 60 percben beszéljük át az előrehaladásokat.

A Páros Tisztázó + Utánkövető konzultáció 
együtt csomag ajálatban kedvezményesen

49.000 Ft

(66.000 Ft helyett)

Speciális kérdésed van?

Vedd fel a kapcsolatot az űrlap kitöltésével vagy hívj a +36 70 416 8227-es telefonszámon. 

Köszönjük, hamarosan válaszolunk!

bottom of page